Помер хворий на коронавірус ексзаступник глави Київської ОДА

29.03.2020, 13:45
67927

Сьогодні, 29 березня,  помер член Ради директорів Конфедерації будівельників України, ексзаступник голови Київської ОДА Олег Міщенко, в якого було діагностовано COVID−19. про це повідомив президент Конфедерації будівельників України, ексзаступник міністра регіонального розвитку Лев Парцхаладзе в Facebook.

Читайте також: Була ворожкою та могла заразити сотні”: мер Конотопа зробив термінову заяву через померлу від коронавірусу (відео)

“Сьогодні не стало Міщенка Олега Вікторовича, члена Ради директорів Конфедерації будівельників України.Він цілий тиждень боровся за життя. Але складна форма цукрового діабету і COVID−19 зробили своє”, – написав він.

Олег Міщенко був заступником голови Київської ОДА з питань ЖКГ і будівництва з 20 грудня 2016 року по серпень 2017 року.

Нагадаємо, за даними Центру громадського здоров’я, станом на 10:00 29 березня в Україні 418 лабораторно підтверджених випадків  COVID−19, з них 9 летальних, 5 пацієнтів одужало (4 дорослих, 1 дитина). За добу було зафіксовано 109 нових випадків.

У Києві вже 82 людини мають підтверджений діагноз захворювання на коронавірус COVID−19.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com