Помер легендарний львівський телеведучий Роман Лемеха

2.02.2019, 20:49
10269

Сьогодні, 2 лютого, на 78-му році життя помер відомий диктор і телеведучий Роман Лемеха. Про це повідомив журналіст Михайло Маслій на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також: Помер відомий український поет

“2. лютого 2019 року, на 78-му році життя перестало битися серце легенди українського телебачення, культового диктора, надзвичайно талановитого і добродушного людини, патріота рідної землі Романа Лемеха. Для багатьох українців його голос залишився еталонним голосом їх юності, любові, щоденних радощів. його не тільки любили і поважали, але й вважали рідною людиною. Він пройшов своїм шляхом, який не завжди був встелений пелюстками, на жаль, було чимало шипів. і по-живому його різали не раз.”, – написав на своїй сторінці журналіст Михайло Маслій.

Роман Лемеха протягом 23 років (1977-2000 рр.) Вів програму “Концерт вітань” на Львівському телебаченні. У 1991 році отримав звання заслуженого артиста України. Зі шкільних років дружив з знаменитим актором театру і кіно Богданом Ступкою. На телебаченні Роман Лемеха пропрацював майже 50 років.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com