Помер відомий український письменник

15.10.2019, 12:49
47110

На 65−му році життя помер відомий український письменник літературознавець Володимир Панченко.  Про це повідомляє телеканал NewsOne .

Читайте також: Пішов з життя український спортивний коментатор Олександр Журахівський

Про смерть Володимира Панченка стало відомо від українського письменника Михайла Слабошпицького, з яким літературознавець дружив понад 40 років.

Письменник зазначив, що тільки три дні тому говорив з Панченко по телефону, тому новина про смерть товариша була несподіваною і болючою .

Як зазначив Слабошпицький, останніми роками Володимир Панченко були продуктивними: вийшло два видання “Книги пілігрима”,  “Сонячний годинник”, а повість “Про Миколи Зерова” посіла перше місце в декількох рейтингах.

“Всі його книги дуже схожі на нього − вони розумні, літературно артистичні і за кожною, як і за ним особисто, вгадується ціла бібліотека, в якій він тягнувся своїм спраглим і сміливим розумом. Він мужньо йшов до кінця своїх днів, все знаючи наперед. Тільки кілька разів сумно обмовився про те, що зараз вийшов на особливу творчу “форму”, і у нього було багато оригінальних задумів …
Прощай, Володимир. Ти залишаєшся світлою сторінкою в житті тих, хто тебе знав і любив “, − написав Слабошпицький.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com