Померла зірка “Ігри престолів” (фото)

10.09.2020, 21:52
83797

Померла британська актриса Дайана Рігг, яка прославилася завдяки “Грі престолів” і ролі “дівчини Бонда”. Зірці кіно і театру було 82 роки, з березня вона боролася з раком, але хвороба і вік виявилися сильнішими.

Читайте також: В Росії померла відома актриса

Остання знакова роль в кар’єрі Дайани – Оленна Тірелл – мудра і підступна жінка, бабуся Маргері Тірелл (цю роль виконала Наталі Домер), глава дому Тіреллів.

В 1969 році актриса здобула всесвітню славу після появи на екрани в якості дівчини агента 007 у фільмі “На секретній службі Її Величності”.

Померла зірка "Ігри престолів"

Також Рігг грала в культовому британському серіалі 60-х років “Месники”. Стрічка розповідала про пару агентів, яким доводиться розплутувати складні злочини.

Актриса отримала в 1988 році Орден Британської імперії, у 1994 – титул “Дама-Командор”. А в 1997 році Дайна Рігг отримала “Еммі” за найкращу роль другого плану в телефільмі “Ребекка”.

Померла зірка "Ігри престолів"

Актриса була заміжня двічі. Від другого шлюбу з театральним продюсером Арчібальдом Стірлінгом в 1977 році народилася дочка Рейчел Стірлінг. Вона пішла по стопах матері, ставши актрисою.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com