Помічниця заступника міністра «затьмарила» своїми грудьми мера Львова: у мережі розгорівся пікантний скандал

26.12.2021, 13:30
108122

У Львові відбувся візит заступника міністра освіти й науки України Ігоря Гарбарука до мера міста Андрія Садового. У соцмережах знімки, зроблені під час візиту. На них поруч із чиновниками була молода незнайомка у чорній сукні з наполовину оголеними грудьми без бюстгальтера.

Читайте також: 52-річна Дженніфер Лопес показала обличчя без макіяжу та фотошопу

Нею виявилася 27-річна юристка Христина Тишкун. Вона сама виклала фото у своєму Instagram-акаунті, але після хвилі критики, щодо її вбрання, вона закрила свою сторінку.

У Facebook шеф-редактор порталу “Освітня політика” Віктор Громовий опублікував знімок Христини, ще до закриття облікового запису.

“Які проблеми освіти та енергоефективності сьогодні вранці жваво обговорюють у славному місті Лева?! Правильно: хто ця дама з хрестиком і чому ті хлопаки мають такі кислі писки”, – написав він.

Також ще до закриття своєї сторінки вона у коментарях відповіла на хвилю хейту у свою сторону: “А до міської ради треба вибирати вбрання? Я думала, що кожен одягається так, як йому подобається, зручно, комфортно”.

У мерії Львова оскандалилися через таємничу супутницю посадовця у відвертому вбранні: хто ж вона така

У мерії Львова оскандалилися через таємничу супутницю посадовця у відвертому вбранні: хто ж вона такаУ мерії Львова оскандалилися через таємничу супутницю посадовця у відвертому вбранні: хто ж вона така

До речі, дівчина абсолютно не зрозуміла суть висунутих їй претензій, заявивши щось на кшталт: «А до міської ради треба вибирати вбрання? Я думала, що кожен одягається так, як йому подобається, зручно, комфортно».

Та й у соцмережі у Христини є набагато відвертіші фото, хоча при цьому вона позиціонує себе як серйозний юрист та власницю компанії «БК Забудова». Також Тишкун працює помічником адвоката в адвокатському бюро Advisers.

Проте саме фото красуні у компанії офіційно одягнених чоловіків стало приводом для мемів.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com