Помста керівництва ЗСУ за критику: музиканта Тараса Тополю призивають в армію

23.10.2020, 19:47
87315

Соліста групи Антитіла Тараса Тополю призивають із запасу воювати на фронті. Причиною вважають помсту начальника Генштабу ЗСУ. Напередодні він опублікував текст про зловживання службою Русланом Хомчаком. Про це в Facebook повідомила волонтер Наталя Воронкова.

Читайте також: Тарас Тополя та Alyosha втретє стали батьками

“Хочуть призвати його із запасу, щоб влаштувати веселу службу в учебці. Нарили якусь прострочену довідку з 2007-2008 років, коли Тарас ще вчився в Академії Внутрішніх справ, і намагаються притягнути за вуха порушення правил військового обліку”, – написала вона.

Воронкова нагадала, що Тополя неодноразово бував на фронті, а також регулярно допомагає армії.

“Тополя – волонтер, два роки їздив на фронт, на самий передок і ніде не переховувався: з концертами виступав, ще й допомогу привозив і передавав. Смішно, правда, що публічна особа не може десь ховатися. Хіба що в ефірах телеканалів”, – зазначила жінка.

Відзначається, що 20 жовтня Тарас Тополя поділився в соцмережі інформацією про отримання Хомчаком третьої державної квартири в Києві. “Попередні він із службових зробив приватними, одну приватизував на маму (це так мило)”, – зазначив він.

Крім того, музикант згадував і про наречену Хомчака Ганну Коваленко, яку в жовтні президент призначив головою Чернігівської ОДА. Жінку артист пов’язав зі скандалом у ЗСУ про відмову Збройними силами вакцинувати українських військових, яких відправляли в Конго.

За словами Тополі, Коваленко, яка обіймала посаду заступника голови ОП, захищала позицію начальника Медичних сил ЗСУ, а також “переконувала, що вакцинація непотрібна” – усупереч порадам інфекціоністів. Тоді про стосунки Коваленко і Хомчака ще ніхто не знав.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com