Понад 600 сімей отримають гроші на підготовку до школи: кому світить допомога від держави

11.12.2021, 13:30
106948

Понад 600 дітей з малозабезпечених сімей отримають грошову допомогу на підготовку до навчального року

Про це розповіли на сторінці Мінсоцполітики у фейсбук.

Так, стало відомо, що незабаром ще 646 дітей з багатодітних малозабезпечених сімей отримають одноразову грошову допомогу. Ці гроші підуть на підготовку до навчального року.

На засіданні Уряду вже прийняли відповідне рішення щодо внесення зміни до пункту 7 Порядку виплати одноразової грошової допомоги на дітей з багатодітних малозабезпечених сімей для підготовки до навчального року.

Читайте також: У лютому до України може прийти весна: несподіваний прогноз погоди на зиму

Зокрема тепер надано право на отримання грошової допомоги на 646 дітей сімʼям, які мали на неї право, проте не отримали з поважних причин.

“Відповідно до Порядку виплати одноразової грошової допомоги на дітей з багатодітних малозабезпечених сімей для підготовки до навчального року, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 04.08.2021 № 803 „Деякі питання соціальної підтримки багатодітних малозабезпечених сімей”, право на отримання одноразової грошової допомоги мають багатодітні сім’ї, які станом на 01.08 2021 були одержувачами державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям”, – зазначили у Мінсоцполітики.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com