Попрощалися із загиблим на Донбасі воїном (фото)

16.03.2021, 18:22
95525

Церемонія прощання із бійцем 122-го окремого аеромобільного батальйону Дмитром Бухтіяровим, який загинув на фронті, пройшла у Кремінній на Луганщині.

Читайте також: У Фастові попрощалися із військовим, якого під Авдіївкою вбив снайпер (фото)

12 березня у зоні проведення ООС на Донеччині він отримав поранення, несумісне з життям, повідомляє Кремінська районна державна адміністрація.

Церемонія прощання відбулась у Кремінському будинку культури. Окрім членів родини, провести Дмитра в останню путь прийшли його побратими з 81 – ї бригади ЗСУ, до складу якої входить 122 – й батальйон, друзі і знайомі Дмитра, жителі громади, представники обласної і місцевої влади, волонтери.

Дмитро народився у Донецькій області, натомість більшу частину життя прожив на Кремінщині. Навчався у Кремінській середній школі № 3, мав дві вищі освіти.

Службу по контракту у Збройних Силах України проходив з 2015 року,  спочатку у  25-тій  окремій  Дніпропетровській  повітрянодесантній  бригаді.

Голова Луганської обласної державної адміністрації Сергій Гайдай подякував батькам та дружині загиблого  за сина, чоловіка та вручив їм Знак пошани «Захиснику Луганщини».

«Знаходячись на мирній Луганщині,   за своїми  життєвими проблемами ми забуваємо, кому завдячуємо  спокоєм на нашій землі, можливістю  будувати і реалізовувати свої  плани. Від імені Кремінської районної державної адміністрації, в якій Дмитро пропрацював декілька років, я висловлюю співчуття родині загиблого Героя. Тримайтесь», – сказав голова Кремінської РДА Олег Клименчуков.

Патріотом і взірцем як для молоді, так і для досвідчених бійців, назвав 45 – річного  Дмитра представник військової частини.

Дмитра Бухтіярова поховали у селі Стара Краснянка Кремінської міської ради, де наразі мешкають його батьки.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com