Попри заборону пасажири зупинили поїзд в Тернополі

3.08.2020, 15:11
80304

На залізниці починають виникати конфлікти, оскільки пасажири невдоволені тим, що після внесенння Тернополя до карантинної “червоної зони”, в місті потяги відсьогодні не зупиняється. Доходить до справжніх бунтів. Тернополяни домоглися зупинки потягу з Херсону в Тернополі.

Читайте також: Мер Тернополя виступив з заявою про відмову дотримуватись правил карантину “червоної зони” ( фото)

Як передає Кореспондент, про це на сесії міськради в понеділок, 3 серпня, розповів мер міста Сергій Надал. Він також записав відеозвернення з цього приводу, яке розмістив на своїй сторінці у Facebook.

“У поїзді їхали 85 осіб, батьки їхали з дітьми, хворими на ДЦП. Тільки коли піднявся бунт наших тернополян у поїзді, керівник поїзда погодився зупинитися і висадити людей у Тернополі”, – сказав міський голова.

За словами Надала, ще десятки жителів Тернополя стали “заручниками” поїзда №49 Київ – Трускавець, зазначивши, що в мерії отримують “масу звернень” такого роду від громадян.

“Про те, що поїзд не буде зупинятися в Тернополі, ми дізналися від провідниці під час посадки в вагон. Начальник поїзда вибачився і запропонував виходити о першій годині ночі в Хмельницькому або о 4 ранку у Львові. Нас таких заручників – 15 осіб тільки в вагоні. Чому нас, як злочинців, етапують заблокованими в поїзді без права і можливості дістатися до рідного міста”, – зачитав мер Тернополя звернення пасажирів поїзда.

Мер звернувся до Кабінету Міністрів із закликом “не гнівити людей” і вимогою скасувати постанову щодо обмежень Укрзалізниці.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com