Поранених військових призначатимуть на інші посади: у Міноборони повідомили деталі

3.05.2023, 11:02
139941

Поранених військових , які не можуть виконувати бойові завдання і виведені в розпорядження командирів, будуть призначати на інші посади в ЗСУ.

Читайте також: Компанія олігарха Фрідмана, який має бізнес в Україні, страхує вантажівки “Росгвардії” на окупованих територіях – “Схеми”

Про це повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

“Війна ускладнила все, що функціонувало в ЗСУ до великого вторгнення. От, власне, стандартна процедура – призначити пораненого після лікування на посаду, яку той в змозі займати, під час війни стала для бойових командирів непростою. Бо повномасштабна війна диктує свої умови”, — зазначила вона.

Заступниця міністра, зауважила, що вакансій в ЗСУ на сьогодні в десятки разів більше, ніж поранених, які зараз чекають на призначення.

За словами Маляр, незабаром будуть реалізовані конкретні рішення, зокрема готується відповідне розпорядження Головнокомандувача ЗСУ, і це повинно вирішити питання тих, хто зараз чекає на призначення.

“Також готуються зміни системного характеру до Наказу 402 Міноборони і до законодавства”, — додала представниця Міноборони.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com