PornHub зняв “найбрудніше порно в історії” (відео)

30.08.2019, 08:33
39540

Один з найбільших у світі порносайтів – PornHub – долучився із боротьбою проти забруднення океанів. За кожен перегляд відео з “полуничкою” у компанії обіцяють жертвувати гроші на чищення океанів та пляжів.

Читайте також: У США порносайт подарував авто постійному відвідувачу з інвалідністю

Свою кампанію із захисту довкілля на сайті назвали “Найбрудніше порно в історії”.  Гроші творці розваг для дорослих обіцяють передати неприбутковій організації Ocean Polymers, яка має на меті допомогти зберегти океани. Скільки коштів потрапить до захисників природи – у ваших руках.

Для того, аби заохотити користувачів дивитися відео, Pornhub зняв невеличкий тизер із топовою порнозіркою LeoLulu та її бойфрендом у головній ролі. Зафільмували ролик на пляжі, заваленому пластиком.

Віцепрезидент компанії Pornhub Корі Прайс заявив, що, хоча на їхньому вебсайті бруду може бути повно, а от на пляжах йому не місце.

“На сьогоднішні в глибинах нашого океану можна знайти 12,7 мільйона тонн пластику. Що, можливо, ще більше вражає, це те, що вчені прогнозують, що в наших океанах за 30 років буде більше пластику, ніж риби”, – наголосив він.

Читайте також: Яке порно найчастіше люблять дивитись українки (18+)

Відео нижче не містить порнографічних сцен, однак  не варто дивитися його, якщо вам не виповнилося 18 років 

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com