Порошенка у президенти висували діти, онуки, політичний та культурний бомонд

29.01.2019, 21:27
9613

Кількість статусних осіб, що були присутні на форумі президента Петра Порошенка 29-го січня, й справді вражало. Не обійшовся форум, звісно ж, без всіх дітей та двох онуків гаранта. Про це пише ТаблоID

Читайте також: Українські олігархи: хто вони та чим займаються

На форумі, як вже усі здогадалися, Петро Олексійович урочисто заявив, що таки буде балотуватися на другий термін.

Та особливо вражали модні аксесуари деяких запрошених на форум, до прикладу, дружини генпрокурора України Юрія Луценка – Ірини, яка прийшла на “знакову” подію з сумкою від Valentino за 3 тисячі 595 доларів. Депутатку від БПП з сумкою сфотографувала журналістка Анна Стешенко та виклала у Facebook. Варто зазначити, що у 2016-му році у декларації вона вказала тільки 2 сумки – від Dior та Chanel.

Реперка Alyona Alyona у помаранчевому світшоті також виділялася серед натовпу. Фото з нею у Twitter виклав журналіст Сергій Андрушко.

На політичному святі були актриса Ірма Вітовська, видавець Іван Малкович, екс-голова Правого сектора Дмитро Ярош, та багато інших відомих політичних та культурних персоналій.

Одним із тих, хто виступив після президента, був письменник і художник Лесь Подерв’янський.

“Пане президенте, шановна громадо. Я коротко скажу. Є така північна лисичка з білим пухнастим хвостиком. Вона може з’явитися на наших теренах. Щоб вона не з’явилась… Принаймні, щоб у неї було менше шансів, я сьогодні тут. У мене є дочка Настя і онук Тимур. Хао, я все сказав. Слава Україні!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com