Порошенко не прийшов на допит до ГПУ

7.05.2019, 12:31
23936

Петра Порошенка у вівторок, 7 травня, мали допитати як свідка щодо справи Майдану, однак він не прийшов до Управління спецрозслідувань Генпрокуратури.

Читайте також: ГПУ викликала Порошенка на допит

Про це повідомив представник Генеральної Прокуратури Сергій Горбатюк, інформує “Громадське”.

Горбатюк зазначив, що Порошенка викликали на допит ще 2 тижні тому. Його мали допитати, зокрема, щодо подій 18 лютого 2014 року.

“Свідок на допит не прийшов. Зі слідчим ніхто не зв’язався. Не повідомили причини. Викликався він для того, щоб задати додаткові запитання щодо подій 18, 19 лютого, 1 грудня, а також стосовно того, що з часу першого допиту, який відбувся в листопаді 2016 року, Петро Олексійович давав декілька коментарів стосовно подій, у яких містилися дані, які він не надавав під час першого допиту. Також, на жаль, упродовж 2,5 років він не підписав протокол першого допиту, який відбувався під відеозапис. У зв’язку із завантаженістю Президента, тобто він спішив тоді і попросив підписати наступного дня. І от на цей наступний день, незважаючи на десятки наших нагадувань і через генерального прокурора, жодного реагування не відбулося. Оскільки не з’явився, будемо далі викликати”, — зазначив Горбатюк.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com