Порошенко передав свій аграрний бізнес синові

9.12.2019, 14:30
56061

Колишній народний депутат Олексій Порошенко став кінцевим бенефіціаром агропромислової компанії Укрпромінвест-Агро замість свого батька екс-президента і чинного нардепа Петра Порошенка. Про це повідомляє LB.ua з посиланням на дані держреєстру підприємств у понеділок, 9 грудня.

Читайте також: У Генпрокуратурі анонсували розслідування ряду справ, де фігурує Порошенко

Відзначається, що Укрпромінвест-Агро – вертикально орієнтована агропромислова компанія, яка спеціалізується на вирощуванні сільгосппродукції, виробництві цукру і борошна, а також тваринництві. Вона веде діяльність у шести областях у центрі і на півночі України. Земельний банк – 120 тисяч гектарів.

Тепер Олексій Порошенко контролює Укрпромінвест-Агро через CEE Confectionery Investments Limited, Roshen Europe B.V. і Roshen Group S.a.r.l. За даними аналітичної системи YouControl, бенефіціарний власник компанії змінився в кінці жовтня – початку листопада.

Син Порошенка також став бенефіціаром ТОВ Група Агропродінвест, засновником якої є Укрпромінвест-Агро, а також низки компаній, що входять до ТОВ – ПрАТ ПК Поділля, ТОВ ПК Зоря Поділля, ТОВ Вінницький комбінат хлібопродуктів №2, агрофірма Дніпроагролан, АФ Іванківці, ТОВ Мас-Агро, ТОВ Правобережне і ТОВ Прогрес-НТ.

За даними декларації Порошенка, він був кінцевим бенефіціаром всіх зазначених вище компаній, – пише видання.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com