Порошенко після рішення суду порівняв Зеленського з Януковичем та заспівав гімн (відео)

19.01.2022, 18:31
109515

Петро Порошенко прокоментував рішення Печерського райсуду Києва у “вугільній справі”. Всі присутні за підсумками промови п’ятого президента заспівали гімн.

Читайте також: Черговий ляп від Зеленського: суд відпустив Порошенка

Про це повідомляє кореспондент УНІАН з місця подій.

Порошенко у своїй манері заявив, що справа проти нього – сценарій нинішнього президента України Володимира Зеленського. Він знову заявив про необхідність рятувати країну.

За словами п’ятого президента, судді відпустили його під особисте зобов’язання, тому що ніхто не хоче стати другим “Радіоном Кірєєвим”.

“Ніхто не хоче стати Радіоном Кірєєвим (суддя Печерського суду, який вів справу Юлії Тимошенко, а після Революції Гідності втік до РФ, – УНІАН), який залишок життя проведе в Росії. Судді це розуміють. І важливо, щоб Зеленський розумів, що перетворення на Януковича і життя в Росії – це не Сейшельські острови”, – заявив Порошенко.

При цьому він вказав, що ворог для нього президент РФ Володимир Путін, а Зеленський – опонент. Крім того, Порошенко заявив, що поліція перетворюється на “Беркут”, розбиваючи намети з чаєм і відбираючи бочки, біля яких люди грілися.


Після полум’яної промови п’ятого президента присутні заспівали гімн. Порошенка супроводжували його прихильники та його дружина Марина.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com