Порошенко подав до суду на ВВС

21.09.2018, 14:04
4328

Президент України Петро Порошенко подав до суду на BBC за наклеп через матеріал, у якому британський телеканал стверджував, що представники українського президента заплатили 400 тисяч доларів за зустріч із президентом США Дональдом Трампом.

Про це повідомляє британське видання The Telegraph.

Адвокати Порошенка наголосили на тому, що інформація у матеріалі не відповідає дійсності та шкодить репутації президента України.

“Твердження про те, що заявник (Порошенко – ред.) винен в серйозній корупції, саме по собі є надзвичайно вагомим і серйозним … Це також викликало у нього значне занепокоєння і збентеження, оскільки це твердження ставить під удар його особисту гідність і чесність”, – повідомили представники Порошенка.

За їхніми словами, публікація BBC “завдала шкоди репутації Порошенка, що особливо небезпечно, оскільки той активно просуває в Україні антикорупційні кроки”.

Цю ситуацію прокоментував в ефірі “Сніданку з 1+1” очільник МЗС України Павло Клімкін, який зазначив, що кожен має право захищати себе в суді.

“В Штатах це так не працює… Із сьогоднішньою адміністрацією, оскільки вона перебуває під дуже пильним контролем, ну і звичайно, те, що відбувається в Штатах всі бачать, так воно за визначенням не працює”, – підкреслив Клімкін.

Він також висловив впевненість, що жодних іміджевих ризиків для України у зв’язку з цим позовом не буде.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com