Порошенко призначив Кривоноса заступником секретаря РНБО

12.03.2019, 17:52
16081

Президент Петро Порошенко підписав указ про призначення полковника Сергія Кривоноса, який зняв свою кандидатуру з виборів та підтримав Порошенка, заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони.

Читайте також: Сергій Кривонос знімає свою кандидатуру з виборчих перегонів

Про це 12 березня повідомляє прес-служба Адміністрації президента.

“Порошенко підписав указ про призначення полковника Сергія Кривоноса заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони та вручив службове посвідчення”, – зазначили у відомстві.

Під час зустрічі, з новопризначеним заступником секретаря РНБО, Порошенко сказав, що у Кривоноса “абсолютна нетерпимість до корупції”.

“І це є моє президентське доручення. Нульова толерантність до корупції, щоб ми рішучими діями захистили армію, оборонний комплекс від будь-яких проявів нападів, або недовіри”, – додав він.

За словами Порошенка, РНБО має зміцнити довіру суспільства і міжнародних партнерів до оборонного комплексу.

Також він відзначив, що наразі “є величезний суспільний запит на це призначення”.

Порошенко доручив Кривоносу активізуватися у питанні “переозброєння ЗСУ, інших збройних підрозділів, питань військово-технічного співробітництва, поглибити координацію діяльності територіальної оборони, посилити взаємодію в рамках співпраці України з НАТО”.

Рішення про призначення привітав секретар РНБО Олександр Турчинов.

За його словами, важливим завданням для Кривоноса буде знищення корупції під час виконання оборонного  держзамовлення та забезпечення матеріально-технічних потреб армії та інших силових структур.

До цього Кривонос займав посаду першого заступника командувача сил спеціальних операцій Збройних сил.

На вибори він висувався від партії “Воїни АТО”, проте 6 березня заявив, що знімає свою кандидатуру і 31 березня буде підтримувати Порошенка.

12 березня Порошенко анонсував призначення до РНБО керівника комісії з питань оборонної промисловості та військово-технічного співробітництва.

Раніше питаннями військово-технічного співробітництва займався Олег Гладковський, але 4 березня Порошенко його звільнив.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у Facebook та Telegram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com