Порошенко розповів притчу та висміяв пресмарафон Зеленського (відео)

11.10.2019, 10:30
46481

Петро Порошенко розповів, що він думає про рекордний за тривалістю пресмарафон Президента України Володимира Зеленського. Відео зі зверненням Порошенко опублікував на своїй сторінці в Facebook відеоблогер Андрій Серебрянський.

Читати також:  “Порошенко зараз вірить, що може бути лідером нового Майдану” – Зеленський

“Можу сказати одне − багато уваги приділено попередникам. Це мені дуже нагадує притчу про три конверти. Коли приходить новий керівник, йому вручають три конверти. На першому написано “Вали все на попередників”, на другому − “Бери відповідальність на себе”, про третій я свідомо говорити не буду. Володимир Олександрович, час відкривати другий конверт! “− сказав Порошенко.

Також екс−президент зазначив, що Зеленський вже досить довго перебуває на посаді для того, щоб розповісти про виконану роботу побільше.

“А якщо серйозно, то півроку – це достатньо часу, щоб відзвітувати про те, що вже зроблено і які з обіцянок виконані. Про те, що прийшов кінець епохи бідності, вчителі отримуватимуть по $ 4 тис – ну це ми не побачили в бюджеті. Обіцянка, що рішуче будуть знижені тарифи, – замість цього ми чомусь прийшли до закупівлі електроенергії в РФ. І найголовніше обіцянку про те, що світ – це просто і досить просто припинити стріляти, а війна тривала тільки тому, що хтось заробляв, а через півроку виявляється, що світ – це складно, і рішення доводиться приймати складні “, − вважає він.

Також Порошенко підкреслив, що сьогодні всій Україні слід об’єднатися для того, щоб “захищати суверенітет, землю і рух до Європейського союзу і НАТО”.

Порошенко пожартував над Зеленським | Реакція на пресмарафон.Зустрів щойно в офісі Петро Порошенко та не зміг не запитати про його враження від пресмарафону Зеленського.Моїх нервів, якщо чесно, вистачило трошки більше ніж на годину. Петро Олексійович подивився більше, бо нерви сталеві.А шо ж там в третьому конверті? ?

Publiée par Андрей Серебрянский sur Jeudi 10 octobre 2019

Нагадаємо, що 10 жовтня відбувся медійний марафон Зеленського, який встановив світовий рекорд.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com