Порошенко та Зеленський планують зустрітись з європейськими лідерами напередодні дебатів

11.04.2019, 09:30
20385

Чинний президент України Петро Порошенко та кандидат в президенти Володимир Зеленський 12 квітня проведуть зустріч з французьким лідером Емануеллем Макроном.

Читайте також: Порошенко заявив, що в разі поразки на виборах не втікатиме з країни, як Янукович (відео)

12 квітня у Парижі планується зустріч кандидатів в Президенти Володимира Зеленського та Петра Порошенка з Президентом Франції. Європейська сторона зацікавлена у цьому заході, адже таким чином хоче підготуватися до подальшого розвитку подій в Україні після другого туру президентських виборів, передає агенція Reuters з посиланням на джерело в Єлисейському палаці.

“Ці контакти дозволять нам спокійно підготувати наступні кроки у розвитку франко-українських зв’язків та спільної роботи задля безпеки на європейському континенті”, – зазначив співрозмовник агенції.

В Єлисейському палаці також нагадали, що Франція разом з Німеччиною є учасниками переговорів у “нормандському форматі” щодо врегулювання ситуації на Донбасі.

Відомо, що Зеленський прибуде до Макрона вранці, а зустріч з Порошенком призначена на вечір.

У штабі Порошенка підтвердили дану інформацію. “Мені відомо про те, що Зеленський буде, здається, у п’ятницю у Парижі і дійсно матиме зустріч з Макроном. У той же день в Парижі має бути і Петро Порошенко і теж зустрічатиметься з Макроном”, – заявив речник виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв. Тим часом у штабі Зеленського цю інформацію не коментують.

Зазначимо, того ж дня Порошенко планує відвідати канцлерку Німеччини Анґелу Меркель.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com