Порошенко заявив, що не знав про корупцію в “Укроборонпромі”

11.04.2019, 11:11
20415

Президент Петро Порошенко заявив про свою непричетність до будь-яких корупційних схем за час своєї каденції.

Читайте також: У Порошенка опублікували відео, на якому Зеленського збиває вантажівка (відео)

Gро це він розповів в ефірі радіостанції “Новий час”, пише “Вголос”.

“Я підкреслюю, що до жодних корупційних схем Президент Петро Порошенко не був причетний. Я це стверджую і підкреслюю. Мені не було відомо ні про які корупційні схеми, і я з абсолютно чистою совістю вам це кажу і чесно дивлюся в очі, в тому числі і правоохоронним органам”, – заявив Порошенко.

Він зазначив, що така була його “тверда політика протягом п’яти років”: “Якщо людина винна, бігти треба не на телевізійні шоу та чекати потрібно не дати виборів, а потрібно йти в будь-який правоохоронний орган”.

При цьому Президент зазначив, що здивований тим, що справи розслідувалися роками, і витік їх матеріалів відбувалася якраз напередодні виборів.

“Мене дивує позиція, які йдуть по оборонпрому з 2016 року – чого ви чекали три роки? Що вам ще було потрібно і чому справа не в суді? Це питання до НАБУ, до САП, до всіх правоохоронних органів. Якщо ми говоримо про справу, яка зараз видається з енергетичного сектору – справа 2015 року. Чотири роки що ви шукали? Чому навмисне і свідомо відбувається витік з правоохоронних органів? і цей витік відбувається прямо за тиждень до виборів”, – сказав Порошенко.

“Безумовно, я, коли б цей витік не відбувся, чи за два тижні, чи за два роки, я вимагаю, щоб у нас було абсолютно неупереджене, прозоре розслідування. І про результати розслідування повинно бути проінформоване суспільство”, – додав Порошенко.

При цьому глава держави підкреслив, що інформація про зловживання при закупівлі в оборонному комплексі – “це удар по армії”.

“Це удар по сектору оборонної безпеки, це удар по сотням тисяч людей, які працюють в оборонній промисловості України, працюють вдень і вночі… На сьогоднішній день наша армія знаходиться під потужною інформаційною атакою. Я жодним чином не буду намагатися виправдати когось, більше того, моя реакція буде – то, що залежить від президентських повноважень – вони будуть звільнені, вони повинні зробити все необхідне для того, щоб була довіра… народу до армії, довіру народу до оборонпрому”, – резюмував Порошенко.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com