Порошенко звинуватив Зеленського в нападі на нього з зеленкою

25.08.2021, 08:30
99448

Вельми жорстко відреагував Петро Порошенко на те, що був облитий зеленкою на Хрещатику. По суті, він звинуватив у нападі чинного главу держави, заявивши, що спроби зупинити його “зеленою соплею” будуть марні.

П’ятий президент сказав з трибуни, звертаючись до своїх прихильників, що Зеленський боїться волонтерів та учасників АТО, які відстояли країну, боїться більше, ніж Путіна. І вже звертаючись до нього, сказав, що його не зупинити “зеленою соплею”. Це, напевно, самий сміливий випад Порошенко проти чинної влади в цьому році.

«Не хотів цього говорити, але змушений сказати. Володимир Олександрович, я розумію – страшно. Я розумію, що ви волонтерів, військових, справжніх патріотів боїтеся більше, ніж Путіна. Не намагайтеся нас зупинити вашою зеленою соплею. У вас нічого не вийде, хоча зараз ви сховали цих негідників на Банковій », – заявив він зі сцени після закінчення Маршу захисників.

Відзначимо, що чоловіка, який облив Порошенка було затримано. Ним виявився 22-річний уродженець Козельця Чернігівської області.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com