Порошенку вручили іменну відзнаку “30 років незалежності України”

16.10.2021, 20:00
103074

Під час перших тактичних зборів ГО “Res_Publika. Брати по зброї”, які відбулися 14 жовтня на Київщині, доброволець, учасник війни проти російської агресії Олекса Сокіл вручив іменну відзнаку п’ятому президенту, лідеру партії “Європейська солідарність” Петру Порошенку.

Читайте також: У Житомирі 29-річна жінка знайшовши чужу банківську картку влаштувала собі шопінг по магазинам

Про це йдеться на сторінці Порошенка у Facebook.

“24 серпня ви очолили ходу. Ми йшли разом з вами. “Брати по зброї”, ветерани, волонтери, батьки, дружини, діти. Ми йшли ходою, яка для нас дуже багато означає. Вона комусь далась кров’ю, комусь далась болем. І для нас вона дуже важлива”, – нагадав ветеран.

Відзнака “30 років незалежності” – єдина у світі іменна медаль, яка вручається тим, хто віддав максимум зусиль, щоб незалежність існувала, додає ветеран.

“І ми вважаємо, що ви не тільки заслуговуєте, а ви повинні її мати. Бо для нас з 2014 року ви – той, хто веде нас вперед. Незалежно від посади, яку ви займаєте. І я дуже хочу сказати: друже президент, вона ваша”, – сказав Сокіл.

Порошенку вручили іменну відзнаку "30 років незалежності України"

Порошенко подякував ветеранам війни. “Я щасливий сьогодні отримати цю нагороду. Для мене велика честь і велика гордість – сьогодні бути серед вас. Ми тримаємо порох сухим. Ми знаємо, хто наш ворог. Ми знаємо, кого ми захищаємо. І ми непереможні”, – наголосив він.

Як відомо, на Покрову, у День захисників і захисниць України відбулися перші тактичні збори ГО “Res_Publika. Брати по зброї”. Громадська організація об’єднує ветеранів війни проти російської агресії.

На збори приїхали понад 300 учасників з різних регіонів нашої держави. Команди змагалися на смузі розвідника, демонстрували навички тактичної медицини, мінну безпеку та повітряну розвідку.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com