Посада за 35 тисяч доларів: в Одесі затримали інспектора виконавчої служби та експрацівника прокуратури

3.02.2024, 09:04
153627

В Одесі правоохоронці викрили групу осіб, які за 35 тисяч доларів обіцяли “продати” посаду в прокуратурі.

Читайте також: У Дніпрі жорстоко вбили 11-річну дівчинку: злочинець “спалився”, посадити можуть і батьків

Про це повідомили в Нацполіції України.

Як стало відомо, у “продажі” посади підозрюються інспектор виконавчої служби та колишній працівник прокуратури. Вони отримали від “кандидата на посаду” кошти, які вони начебто мали передати працівникам прокуратури.

“Інспектор виконавчої служби одного з районів та колишній працівник прокуратури за гроші обіцяли громадянам допомогти з працевлаштуванням у правоохоронні органи. Зокрема за посаду в одній з окружних прокуратур їм необхідно було віддати 35 тисяч доларів. Інспектора виконавчої служби затримали під час отримання від “кандидата на посаду” коштів. Затриманому та його спільникові – експрацівникові прокуратури – повідомили про підозру ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 27, ч. 3 ст. 369 та ч. 2 ст. 15, ч. 5 ст. 190 (замах на заволодіння коштами потерпілого шляхом шахрайства та підбурювання до надання неправомірної вигоди) КК України”, – розповіли в Нацполіції України.

Підозрюваним обрані запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. Максимальне покарання, яке може загрожувати підозрюваним, – позбавлення волі на строк до 10 років.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com