Пошматоване обличчя, опіки від сигарет: У Черкасах медики рятують хлопчика зі слідами нелюдських тортур

28.08.2021, 13:00
99702

Медики обласної дитячої лікарні Черкас рятують життя хлопчика 2014 року народження зі слідами нелюдських тортур. У нього пошматоване обличчя, відірвана частина статевого органу, а на тілі виявили сліди опіків від сигарет.

У Черкасах, на території приватного подвір’я недалеко від місцевого парку, де місцеві жителі часто гуляють з дітьми, знайшли понівечене тіло дитини без свідомості. Про це в Facebook написав депутат Черкаської обласної ради Олег Петренко напередодні.

Петренко зазначив, що врятувати дитину “шансів мало” – він у критичному стані. Медики діагностували у хлопчика гематому головного мозку, відірвані губи і погризені тваринами вуха. Крім того, на тілі виявили сліди опіків від сигарет. За попередньою інформацією, 7-річний хлопчик пролежав без свідомості кілька днів. Петренко уточнив, що двір, де знайшли потерпілого, належить “проблемної” літній парі, у яких ще не так давно вилучили 15 середньоазіатських вівчарок (алабаїв). Після чого вони знову завели багато собак. Інші деталі депутат не розкриває.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com