Послаблення карантину: МОЗ озвучило вимоги до роботи стоматологічних клінік

17.05.2020, 19:20
72675

Міністерство охорони здоров’я у Telegram−каналі опублікувало нові вимоги до роботи стоматологічних клінік під час карантину в Україні.

Читайте також: У МОЗ розробили нові правила роботи салонів краси

Стоматологічні клініки повинні приймати клієнтів лише за попереднім записом з інтервалом мінімум 15 хвилин. Під час запису і в день прийому клієнтів повинні опитувати про стан їхнього здоров’я і наявність симптомів коронавірусу.

Відвідувачі стоматологічних клінік повинні мати доступ до антисептиків і рідкого мила. Доступ супровідних осіб заборонений, винятком є ​​лише супровід дітей до 14 років, осіб з обмеженими можливостями або людей літнього віку. Клієнти повинні чекати своєї черги за межами приміщення клініки. Перебування клієнтів у стоматологічному кабінеті повинно бути ізольованим.

Персонал стоматологічних клінік перед початком роботи повинен проходити обов’язковий температурний скринінг і мати засоби індивідуального захисту: респіратори без клапана, герметичні окуляри, щиток для обличчя і шапочку.

 

Після кожного клієнта необхідно проводити прибирання і дезінфекцію. Крім того, рекламна продукція, журнали та іграшки повинні бути прибрані, під час карантину їх наявність заборонена.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com