Посилення карантину на Закарпатті, мер Ужгорода розповів, які заклади не закриватимуть

25.06.2020, 14:30
76505
Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв в інтерв’ю розповів про ситуацію з коронавірусом у Закарпатській області, де було посилено карантин, пише Главком.
“В Ужгороді збільшується кількість хворих. Сьогодні маємо 13 нових випадків захворювання на Covid-19. Показник кількості захворювань на 100 тис. населення не відповідає вимогам для послаблення карантину. Сьогодні зайнятими є 59% ліжок у лікарнях, відведених під Covid-19. Цей показник також не відповідає вимогам. Тестів у нас зроблено більше 12 на 100 тис. населення. Ось цей показник відповідає вимогам пом’якшення карантину”, – розповів Богдан Андріїв.

Міський голова повідомив, що школи і садочки в Ужгороді не відкрили.

“Міський транспорт ми запустили, також працює приміський транспорт. Не працює міжміське сполучення. Працюють кафе, саме літні тераси. Планові операції відмінили. Це сталося через те, що збільшується кількість хворих на коронавірусну хворобу. Є рішення про це обласної комісії з надзвичайних ситуацій, ми провели засідання відповідної міської комісії, де також рекомендували призупинити планові операції. Надаватиметься лише екстрена медична допомога”, – розповів Андріїв.

Мер зазначив, що продуктові ринки у місті працюють і наразі не планують їх закривати, щоправда, поліцію просять посилити контроль за дотриманням карантинних обмежень.

“Західний регіон є специфічний. У нас багато продукції, вирощеної в селах. Я розумію, що в супермаркетах продукти дорожчі, на ринку дешевші. Ми контролюємо ситуацію, намагаємося, щоби було дотримання карантинних заходів на ринках, бо вони працюють”, – сказав міський голова.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com