“Потрібно розділяти спорт та політику”: український боксер осоромився спільним фото з росіянином

19.06.2022, 16:32
122275

Український боксер Іван Редкач потрапив у черговий скандал. Уродженець міста Шостка Сумської області опублікував в соцмережах спільне фото з російським колегою Дмитром Біволом.

Читайте також: Під прицілом – Дніпропетровщина: росіяни ракетами розгатили нафтобазу, зруйнували будівлі, поранили людей

36-річний український боксер, який виступає у напівсередній вазі, виклав на своїй сторінці в Twitter знімок з російським чемпіоном WBA у напівважкій вазі Дмитром Біволом, і заявив, що для нього спорт поза політикою.

Очевидно, Івана не дуже хвилює той факт, що російські війська вже майже чотири місяці цілеспрямовано знищують український народ і коять страшні звірства на наших територіях.

“Потрібно розділяти спорт та політику. Хоч цей принцип і йде до історії і слід визнати, що вони нерозлучні, але для мене спорт залишається поза політикою.

Бо старанно трудяться спортсмени, а в цьому випадку потом і кров’ю – жоден політик так не трудиться за рахунку держбюджету у своїх кишенях. Не треба плутати лазню із вахтою”, – написав Редкач.

Редкач на професійному ринзі провів 31 поєдинок: здобув 23 перемоги (18 нокаутом), зазнав 6 поразок і один раз звів бій до нічиєї. Ще один поєдинок був визнаний таким, що не відбувся.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com