Потрібно вводити повний локдаун: Геращенко заявив про неефективність карантину вихідного дня

21.11.2020, 19:47
89709

На думку заступника міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, чинні обмеження у суботу і неділю потрібно замінити на тритижневий локдаун. У протилежному випадку кількість виявлених за добу пацієнтів з COVID-19 може зрости до 25-30 тисячі. Про це він заявив під час ток-шоу на телеканалі ZIK.

Читайте також: Штрафи за відсутність маски: Геращенко зробив важливе уточнення

Але перш ніж впроваджувати локдаун, правильним рішенням буде напрацювання пакету підтримки для підприємців, щоб вони попри втрачені доходи, змогли отримати грошову компенсацію.

“Все інше – це напівзахід, який може закінчитися тим, що у нас може бути зростання кількості захворівших до 25-30 тисячі людей”, – висловився Геращенко.

За словами заступника міністра, якщо продовжує працювати громадський транспорт, то закриття місць зі значним скупченням людей тільки на вихідні не допоможе розірвати ланцюг поширення коронавірусу. Геращенко впевнений, що кількість заражених COVID-19 буде збільшуватися.

“Особисто моя думка, що “карантин вихідного дня” – це напівміра. Вчора відбулася зустріч міністра внутрішніх справ з відомим інфекціоністом пані Голубовською, яка чітко та ясно сказала, що карантин, який триватиме менш як 3 тижні, не матиме жодного впливу на поширення коронавірусу. Необхідно, щоб був розірваний ланцюг розвитку захворюваності”, – додав заступник голови МВС.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com