Повалила на землю й побила коліном по голові: у Польщі місцева жителька відлупцювала двох українських дівчат-підлітків

18.09.2022, 20:03
127668

У Польщі полячка побила двох дівчат з України.

Читайте також: Окупанти готують шляхи відступу: в районі Каховської ГЕС загарбники затопили 9 вагонів для побудови переправи – Генштаб

За скоєне їй загрожує покарання. Про це повідомляє  Yavp.pl .

Інцидент стався ще 12 квітня, але звинувачення висунули лише нещодавно.

На той момент ще 17-річна учениця одного з технікумів Ченстохови переходила сквер Солідарності зі своїм знайомим. Там вона помітила двох 15-річних дівчат з України. Громадянка Польщі почала їх ображати через національність. Після цього вона вдарила одну з дівчат в обличчя, а іншу схопила за волосся, повалила на землю й побила коліном по голові та животу. Побиття продовжувалося, поки нападницю не відтягнув її знайомих. Після цього вони обоє втекли.

Наступного дня одна з потерпілих українок помітила свою кривдницю на вулиці та повідомила про це своїй тітці. Та намагалася поговорити й дізнатися причини нападу, однак полька почала ображати дорослу жінку, в тому числі й через національність.

Правоохоронці встановили особи нападниці. Проти неї відкрили провадження зі звинуваченням у вчиненні насильницьких дій проти громадян України та публічній образі через національну приналежність.

Насильство через національну приналежність карається позбавленням волі на строк від 3 місяців до 5 років. У цьому випадку це 6 місяців позбавлення волі.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com