Повернення героїв: захисники “Азовсталі” “Редіс”, “Калина” та “Волина” звільнені з російського полону

22.09.2022, 08:02
127880

У середу, 21 вересня, в рамках обміну полоненими були звільнені командир полку “Азов” Денис “Редіс” Прокопенко, його заступник Святослав “Калина” Паламар та командир 36-ї окремої бригади морської піхоти ЗСУ Сергій “Волина” Волинський.

Читайте також: У “ДНР” “мобікам” після розгрому на Харківщині дали відпустки, а вони розбіглися в невідомому напрямку

Фото звільнених героїв опублікували у пресслужбі МВС.

Українські бійці тримали частину Маріуполя вільною від російських окупантів понад 86 днів. 20 травня росіяни повідомили, що на “Азовсталі” не залишилося військових.

Командир полку “Азов” Денис Прокопенко та його заступник Святослав Паламар останніми покинули територію “Азовсталі”, яка була останнім пунктом опору. Командир 36-ї окремої бригади морської піхоти ЗСУ Сергій Волинський із позивним “Волина” теж воював до кінця.

Засновник та перший командир полку “Азов” Андрій Білецький повідомив у своєму Telegram-каналі, що мав розмову по телефону з “Редісом”, “Калиною” та “Апісом”.

“Усі мають бойовий настрій та навіть рвуться до бою. Чергове підтвердження, що АЗОВ – СТАЛЬ. Наразі хлопці вже на волі, але в третій країні, куди прибули згідно домовленостей про обмін. Деякий час перебуватимуть там, але головне вже сталося — вони на волі та живі”, — зауважив він.

За попередньою інформацією, командири “Азову” перебувають у Туреччині.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com