Повідомили, через кого побилися нардепи від “Слуги народу”

5.12.2019, 16:54
55694

Причиною бійки між депутатами від ″Слуги народу″ Максимом Бужанським та Гео Леросом стала їхня колега за фракції Ірина Верещук. Про це вона сама розповіла в кулуарах Верховної Ради, пише Еспресо.TV.

Читайте також: Троє депутатів від партії Порошенка побили “слугу народу” у Верховній Раді

За словами Верещук, Гео Лерос неполіткоректно висловився про неї у партійному чаті. Вона попросила вибачень у колеги, але їх не отримала. Тоді депутатка звернулася до керівництва фракції, щоб вони допомогли владнати конфлікт, але і там не отримала жодної реакції.

Після цього Верещук розповіла про проблему депутатам, з якими сидить поруч у парламенті, але Максим Бужанський відреагував ″дещо емоційніше″, ніж вона очікувала.

″Я вчора його попросила: будь ласка, знайди час вибачитися, матом писати недобре… Я хочу, щоб це відбувалося тепер публічно… Я не хотіла про це говорити, але так вже сталося. Ми сюди прийшли, щоб показати приклад. А якщо ми самі не можемо його показати – то це біда″, – цитує Верещук видання Новое время.

Гео Лерос написав на своїй сторінці у Facebook, що бійка дійсно була. За його словами, вони з Бужанським ″розійшлися в поглядах″. Але через що стався конфлікт, Лерос не вважає необхідним коментувати, ″оскільки ми в одній фракції″.

Нагадаємо,  у сесійній залі Верховної Ради України сталася сутичка між народними депутатами. Інцидент стався під час розгляду проєкту закону про оборонні закупівлі. Максим Бужанський зі “Слуги народу” напав на свого колегу по фракції Гео Лероса. Він забіг до сектора “Європейської солідарності”, затяг його за колони, і опозиціонерам довелося зупиняти бій. Побачивши сутичку, голова парламенту Дмитро Разумков закликав депутатів заспокоїтися.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com