Повідомили дату наступної зустрічі ТКГ у Мінську

14.01.2020, 15:32
59780

Голова української делегації  у Тристоронній контактній групі Леонід Кучма провів зустріч зі спеціальним представником діючого глави ОБСЄ в Україні та у Тристоронній контактній групі Хайді Грау.

Читайте також: В Росії обмін полоненими назвали кроком до імплементації Мінських угод

Про це повідомила пресслужба колишнього президента України.

Зазначається, що Кучма та Грау обговорили питання імплементації Мінських угод та реалізації домовленостей, які були досягненні на зустрічі лідерів держав нормандської четвірки.

Також вони зазначили, що перше засідання ТКГ відбудеться 16 січня 2020 року та обговорили порядок денний зустрічі.

Повідомляється, що Кучма проінформував спеціальним представником діючого глави ОБСЄ в Україні про численні  порушення режиму тиші зі сторони збройних формувань Російської Федерації та зазначив, що в результаті цих дій є загиблі та поранені українські військові.

Крім того, голова української делегації ТКГ наголосив, що встановлення миру на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей можливе лише за умов припинення вогню, виведення іноземних збройних формувань з території країни та повернення контролю над державним кордоном.

Кучма та Грау привітали проведення обміну полоненими між офіційним Києвом та ОРДЛО, наголосивши на важливості даного процесу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com