Повідомили деталі смерті жінки від коронавірусу у Чернівцях

17.03.2020, 15:48
66723

Ввечері 16 березня, в інфекційному відділенні Чернівецької обласної клінічної лікарні померла жінка, яка перебувала там через підозру на коронавірус. Аналізи на наявність у неї Covid-19 ще не готові.

Читайте також: МЗС почало вивозити своїх громадян з Єгипту

Жінка, яка померла, була молодою. Вона мала декілька хронічних хвороб і лікувалася протягом тривалого часу. Однак, її здоров’я не витримало, і вона померла від нефрологічного ускладнення. Про це розповів голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук. пише 24 канал.

Зазначено, що поки в неї не підтвердили інфікування коронавірусом. Напередодні у жінки взяли аналізи на наявність COVID-19, результати станом на 17 березня очікують.

Коротко про коронавірус у Чернівцях

Перший підтверджений в Україні випадок зафіксували саме у Чернівцях. 3 березня коронавірус виявили у чоловіка, який повернувся з подорожжі Італією. Він досі перебуває в лікарні та ізольований. 15 березня йому зробили повторний тест на коронавірус – він негативний. Якщо ще один тест буде негативним, чоловік повністю одужав.

12 березня тест на коронавірус показав позитивний результат у чоловіка, жінка якого нещодавно повернулась з Італії.

Через те, що чоловік не був в Італії, а заразився в Україні, перевірили мешканців усього села, де він проживає. Лікарі підозрюють, що заразився він саме від своєї жінки – хоч у неї відсутні симптоми.

16 березня підтвердили коронавірус ще у двох жінок з Чернівців. Пообіді цього дня лікарі області повідомляли, що усі шпиталізовані пацієнти почуваються задовільно.

Наразі в місті та області введений режим надзвичайної ситуації: раніше за всіх в Україні закрили ринки, заклади громадського харчуванння, спортивні клуби. Також з області не їздять автобуси.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com