Повідомили деталі жорстокого вбивства молодої волинянки у Польщі

16.07.2020, 13:54
78528

26-річна українка, яку вбитою знайшли у польському місті Пулави 14 липня, виховувала дворічного сила та була життєрадісною, працьовитою та мала плани на майбутнє.

Читайте також: Звіряче вбивство 11-річної Даринки Лук’яненко: суд повідомив нові деталі про вбивцю

Так про неї згадують друзі та знайомі, передає “ТСН”. За їх словами, вбиту поважали усі, хто її знав. Покійна – уродженка Володимир-Волинського Майя В. Її мати працює на одному з ринків міста. За підозрою у її вбивстві затримали 45-річного громадянина Молдови.

Як повідомляє dziennikwschodni, жінка з чоловіком були працівниками на овочепереробному господарстві в гміні В’явольниця. Мешкали в одному будинку.

У Польщу вбили 26-річну уродженку Володимир-Волинського Майю В.

Близько 10:30 14 липня між ними спалахнула суперечка. 45-річний молдованин, за словами очевидців, вискочив із будівлі і почав шарпати жінку перед будинком, після чого потягнув усередину, де завдав їй ножових поранень. 26-річну українку доправили до спеціалізованої лікарні в Пулавах, але, на жаль, врятувати її не вдалося.

У Польщу вбили 26-річну уродженку Володимир-Волинського Майю В.

Пулавські поліцейські спіймали чоловіка на місці злочину. Він не чинив опіру. Щоб опитати його, довелося викликати перекладача, оскільки чоловік не розмовляє польською. Підозрюваному у вбивстві загрожує до 25 років позбавлення волі або довічне ув’язнення. Справу розслідує районна прокуратура в Пулавах. Мотив злочину поки що не відомий.

Будинок, де трапилося вбивство
Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com