Повідомили про стан хворого на COVID-19 Трампа

2.10.2020, 20:20
85669

Президент США Дональд Трамп, який напередодні оголосив про своє зараження коронавірусом, на цей момент має слабкі ознаки захворювання COVID-19 і планує виступити зі зверненням до нації. Про це повідомляє CNN з посиланням на високопоставлене джерело в Адміністрації США.

Читайте також: Дональд Трамп і його дружина захворіли на коронавірус

“Офіційний представник Білого дому описав стан Трампа як такий, коли є “слабкі симптоми” коронавірусу, і сказав, що помічники шукають шляхи, щоб забезпечити звернення Трампа до нації в п’ятницю, хоча до ранку остаточне рішення не було прийняте”, – зазначає телеканал.

Представник Адміністрації заявив в п’ятницю, що “у Трампа не проявляються основні симптоми, і він планує працювати з резиденції Білого дому”.

Особистий лікар глави Білого дому Скотт Атлас в інтерв’ю Fox News відзначив, що очікує “повного і швидкого відновлення” здоров’я президента після закінчення необхідного періоду лікування. При цьому лікар назвав президента “дуже енергійною людиною”, особливо в його віці.

Тим часом сенатор-республіканець Ліндсі Грем, який очолює Юридичний комітет Верхньої палати Конгресу США, заявив, що розмовляв з Трампом в п’ятницю вранці.

“Президент був у гарному настрої”, – зазначив законодавець. Він додав, що Трамп питав про підготовку до слухань з питання призначення нового судді Верховного суду США.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com