Повідомили, що бойовики випробовують лазерну зброю

9.02.2019, 17:15
11196

Військові найманці продовжують нехтувати нормами міжнародного права та використовувати заборонену зброю. Українські прикордонники зафіксували цієї ночі, ймовірні ознаки використання окупантами лазерної зброї. Про це повідомляє прес-центр Держприкордонслужби.

Читайте також: Бойовики глушили безпілотник ОБСЄ

У повідомленні йдеться, що до 4-ї години ранку сьогодні починаючи з 22.00, 8 лютого в районі КПВВ “Станиця Луганська” прикордонні наряди з прикриття дорожнього коридору фіксували з боку тимчасово окупованої території промені світло-фіолетового кольору з періодичністю кожні 2-3 хвилини. На жаль, дізнатися з звідки стріляють не вдалося через особливості рельєфу місцевості, небезпеку використання оптичних і тепловізійних приладів.

Також стало відомо, що підрозділи Держприкордонслужби зі складу Об’єднаних сил вже неодноразово фіксували подібні випадки.

5 військовослужбовців Краматорського прикордонного загону у 2016-2018 роках отримали ураження органів зору. Вони спостерігали, як російські найманці використовуючи оптичні прилади.

Про можливе використання бойовиками забороненої лазерної зброї спеціального призначення прикордонники повідомили міжнародні і правозахисні організації.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com