Повісився біля могили матері: звичайну застуду індієць переплутав з коронавірусом

13.02.2020, 14:10
63052

В Індії чоловік злякався звичайної застуди та наклав на себе руки на могилі матері, аби не заразити родину.

Читайте також: Випускник православної гімназії повісився на хресті (відео 18+)

Про це інформує УНІАН.

50-річний Бала Крішна, житель одного з сіл індійського штату Анхра-Прадеш, захворів. У нього піднялася висока температура і з’явилися інші симптоми застуди.

Лікарі сказали, що у нього вірусне захворювання, але приводу для особливого занепокоєння немає.

Бала, який з ранку до вечора дивився на своєму мобільному телефоні новини про  китайський коронавірус, число жертв якого вже перевищила 1300 осіб, не повірив медикам. Він помилково припустив найгірше – що десь підчепив саме цей смертельний вірус.

Тоді, щоб захистити свою родину, фермер сам себе ізолював і не підпускав до себе нікого з рідних, кидаючи в них камінням.

Врешті-решт він замкнув в будинку дружину і дітей, відправився на кладовище і наклав на себе руки на могилі матері, повісившись на дереві.

Дружина покликала на допомогу сусідів, щоб вони її випустили. Але, коли жінка і її односельці знайшли чоловіка, вже було пізно.

Син загиблого розповів, що стурбований душевним станом батька, дзвонив на державну гарячу лінію, але оператори сказали йому, що турбуватися немає в чому, якщо Крішна останнім часом не відвідував Китай.

В Індії поки що було зафіксовано всього три випадки зараження цією хворобою, і жоден з них не реєструвався в штаті Анхра-Прадеш.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com