Повна блокада поляками кордону: яка ситуація із потягами – розповіли в “Укрзалізниці”

20.02.2024, 17:00
154501

Станом на зараз залізничне сполучення з Польщею на тлі масштабного страйку аграріїв здійснюється в штатному режимі. Пасажирські та вантажні поїзди наразі курсують без ускладнень.

Читайте також: В Україні за рік повномасштабної війни збільшилась кількість мільйонерів

Про це повідомляє пресслужба “Укрзалізниці”.

“Укрзалізниця уважно стежить за ситуацією на кордоні з Польщею та здійснює взаємодію з прикордонниками, посольством України в Польщі, Міністерством розвитку громад, територій та інфаструктури і Міністерством закордонних справ”, – наголосили у компанії.

В “Укрзалізниця” наголошує на неприпустимості блокування руху залізничного транспорту. У компанії називають подібні дії протестувальників “обурливими”. Крім того, такі дії негативно впливають на забезпечення обороноздатності України та безпеку кордонів ЄС від російського агресора”.

Там нагадали, що 18 лютого польські протестувальники заблокували рух пасажирського поїзда №119 “Київ — Хелм”. У поїзді перебувають 260 пассажирів, абсолютна більшість – жінки та діти.

“Багато пасажирів мали подальші пересадки та перельоти. Після втручання польської поліції та залізничників поїзд було розблоковано,  він продовжив рух. Дякуємо польським колегам за взаємодію та швидке вирішення питання”, – йдеться у повідомленні.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com