“Поясню за 24 хвилини”: Зеленський запросив Трампа до України

6.11.2023, 07:32
149301

Президент України Володимир Зеленський вважає, що за 24 хвилини зможе пояснити ексглаві США Дональдові Трампу, що той не зможе припинити війну між Росією та Україною за 24 години у разі свого переобрання.

Читайте також: Росіяни готують показові ядерні підриви – СБУ

Про це Зеленський сказав в інтерв’ю NBC News.

Журналістка запитала Зеленського, що б він відповів Дональду Трампу, який заявляв, що міг би завершити російсько-українську війну за 24 години у разі свого переобрання на посаду президента США.

“Що я можу сказати? Ми його також будемо раді вітати. Президент Байден вже був тут, і він, думаю, зрозумів деякі речі, які на мою думку, можна зрозуміти, лише перебуваючи тут (в Україні – Ред.)… Мені треба буде не більше 24 хвилин, щоби пояснити президенту Трампу, що він не може щось зробити з цією війною, забезпечити мир – через Путіна”, – відповів Зеленський.

За словами глави держави, Трамп не зможе домовитися про мир з Путіним, лише якщо він налаштований віддавати українські території та незалежність.

“Якщо він звісно не пробуватиме і не буде готовий здати її жахливому чоловіку Путіну. Якщо він не готовий віддати нашу незалежність, він не зможе це зробити. Тож ми будемо дуже раді вітати його тут (в Україні. – Ред.)”, – додав Зеленський.

Також президент України додав, що не мав жодного контакту з Трампом після того, як той пішов з посади.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com