Пожежа на Дніпропетровщині, в якій загинув 6-річний хлопчик: оновлена інформація (відео)

12.03.2020, 09:31
66204

У містечку Верхівцеве у Дніпропетровській області сталася пожежа у приватному будинку. Шестирічний хлопчик вчадів і загинув.

Читайте також: У страшній пожежі на Буковині згоріло четверо людей, з них – троє маленьких дітей

Його однорічна сестричка та чотирирічний братик опинилися у лікарні, інформує ТСН.

Трагедія сталася ввечері, коли 27-річна мати вийшла до літньої кухні, а трьох своїх маленьких дітей замкнула всередині. “Вони гралися між собою. Я пішла купатися після роботи в інше приміщення, в літню кухню. Я увійшла в будинок, там були клуби диму. Винесла дітей: старшому робила штучне дихання і масажу серця”, – згадує мати Тетяна Неп.

Жінка викликала рятувальників та медиків. Утім, старший син, 6-річний Андрійко, не вижив. Його 4-річного брата та однорічну сестру шпиталізували до обласної дитячої лікарні. Життю дівчинки нічого не загрожує. Її чотирирічного братик перебуває в реанімації у вкрай тяжкому стані. У малого опіки кінцівок, обличчя та спини. Він на апараті штучної вентиляції легенів. “У хлопчика полум’ям уражено 25 відсотків шкіри, глибокі термальні опіки. Прогнози давати зарано. На нього очікує тривале лікування, не одна хірургічна операція”, каже медичний директор обласної дитячої клінічної лікарні Ігор Фарафонов.

Молода жінка та троє маленьких дітей проживали у будинку від листопада минулого року. Сусіди про родину знають небагато: нібито, вони переселенці зі Сходу. Дітей бачили не часто, але ті були завжди доглянуті.

Обидва хлопчики мали проблеми зі здоров’ям і не ходили. Донька ще немовля, то ж жінка увесь свій час присвячувала догляду за ними. Коли випадала можливість, то підробляла на автомийці неподалік, аби прогодувати дітей.

Читайте також: Один українець загинув: наслідки ДТП в Польщі

Мати вважає, що уночі у хаті закоротив подовжувач. Утім, за попередньою версією поліції, в кімнаті стався підпал. Припускають, старший хлопчик грався  сірниками. “Задимлення у кімнаті, де були зачинені в будинку діти, відбулось в наслідок загоряння сміття. Для того, щоб встановити, що саме відбулось, треба провести ряд експертиз і вже після них будемо мати детальну картину”, каже речниця Нацполіції Дніпропетровської області Ганна Старчевська.

У поліції відкрили кримінальне провадження за фактом смерті дитини через злісне невиконання батьківських обв’язків. Матері, яка втратила сина, загрожує п’ять років ув’язнення.

Нагадаємо, уночі 11 березня у м. Верхівцеве на Дніпропетровщині під час пожежі 3 дітей отруїлися чадним газом.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com