Пожежа на Луганщині: в мережі опублікували відео можливого підпалу

9.07.2020, 15:08
77833

У мережі інтернет з’явилися відео, на яких зображено підпал невідомими скошеного поля, який ймовірно міг стати осередком масштабних пожеж на Луганщині.

Читайте також: На Одещині підліток скоїв жахливе самогубство за сюжетом своєї книги (ексклюзивні подробиці)

Відеозаписи виклав у Facebook блогер Роман Доник, імовірно, вони зроблені за допомогою дрона. На кадрах можна побачити, що поле починає горіти в декількох місцях, водночас з місця інциденту їде легковий автомобіль, пише УНІАН.

“Офіс президента України і Служба безпеки України, розкажіть нам ще про випадкові займання через аномальну спеку в Луганській області. А ми послухаємо, посміємося. Як мінімум це наслідки діяльності мудрого народу на скошених полях. Але і замовлення підпалів через річку не можна виключати”, – зазначив Доник.

Нагадаємо, 6 липня поблизу с. Осколонівка Новоайдарського району на території Борівського та Охтирського лісництв виникла лісова пожежа на площі близько 50 га, з них верхової 20 га. 7 липня пожежу було локалізовано.

У зв’язку з поривчастим вітром (до 25 м/с) і високою температурою повітря (38 градусів) пожежа поширилася на с. Смолянинове Новоайдарського району. Силами ДСНС евакуйовані з житлових будинків с. Смолянинове і дачного кооперативу “Вовче озеро” 30 людей (з них 13 дітей) і 30 людей відселено.

Президент Володимир Зеленський 8 липня вранці заявив про п’ять жертв лісових пожеж у Новоайдарському районі на Луганщині.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com