Позитив закликав Потапа з Каменських, які втекли до Іспанії, повернутися нарешті в Україну (видео)

29.07.2022, 18:30
124738

Колишній учасник гурту “Час і Скло” Олексій Завгородній, який нещодавно висловився про події в країні, дав інтерв’ю провідному Славі Дьоміну і торкнувся кількох цікавих тем

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Слава Демин (@slavademin_official)

За словами Олексія Завгороднього, він сумує за своїм товаришем Потапом, який втік до Іспанії подалі від війни і фактично не показується. Олексій зазначає, що тепер вони почали спілкуватися рідко з низки причин.

«Тут мова не лише про Потапу, про всіх, хто опинився за кордоном до війни, можу сказати, коли я з ними розмовляю, я розумію, що їм дуже складно розуміти, що вони і як вони. Вони не бачили цих ракет, вони не бачили, що тут дійсно відбувається» – висловився чоловік.

Читайте також: Син почав заїкатися: Сергій Бабкін чесно зізнався, що змусило його забрати сім’ю до Німеччини

Він наголосив, що гострих тем із Потапом не обговорює, вони почали віддалятися. Також він не раз просив повернутися артиста додому:

«Я не єдиний його друг, який про це йому говорить. Дуже багато, з ким я спілкуюся, з людьми, які тут, звісно, ​​кожен йому каже. Але мені здається, що дуже складно йому, мабуть, сприймати це все і розуміти, як він повернеться, що воно буде».

Також Позитив представив нову пісню з нецензурними виразами. Композиція називається «Нічого особистого», вона російською мовою. Пісня зовсім не схожа на ті, що Позитив виконував раніше.

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com