Працює російська ППО: уламки збитої ракети над Кримом вбили та поранила людей на пляжі (відео)

23.06.2024, 16:00
160737

В неділю вдень Крим був атакований ракетами. Про це повідомляє місцевий телеграм-канал “Крымский ветер”.

Читайте також: Росіяни виставили загороджувальні загони з кадировців на Харківщині – ЗСУ

Як повідомили підписники каналу, вибухи було чути у Севастополі та Балаклаві. Повідомляється, що працювали окупаційні системи ППО поблизу Євпаторії, Сак, Бахчисарая та Інкермана, а також в самому Севастополі. За даними каналу, були “прильоти” в районі Севастопольської бухти.

“Чути детонацію в районі Козацької бухти, де базується 810-а бригада морської піхоти ЧФ Росії”, – пише “Крымский ветер”.

Повідомляється, що російська ППО збила ракету біля пляжу Учкуївка біля Севастополя. Також було “сходження боєприпасів”, тобто нештатне падіння російських ракет ППО. Стверджується, що основна частина впала в морі, але один снаряд упав на пляж біля людей. За даними “Крымского ветра”, на пляжі в Учкуївці є загиблі, туди приїхало багато швидких.

Інцидент на пляжі підтвердив і призначений росіянами гауляйтер Севастополя Михайло Развожаев. За його словами, людей на пляжі поранено та вбито внаслідок роботи російської ППО.

“Відбиття ракетної атаки завершено. За попередньою інформацією, 5 повітряних цілей знищено в небі над акваторією. Але уламки збитих цілей впали у прибережній зоні. За попередньою інформацією Рятівної служби — в районі Учкуївки 12 осіб, включаючи 2 дітей, отримали поранені”, – написав він спочатку, але потім повідомив, що загинули двоє людей, більше 20 отримали поранення.

скріншот

У місцевих пабліках цивільні скаржаться, що окупанти не вмикали сирени повітряної тривоги під час ракетної атаки. Також повідомляють, що людей не пускали в підземні приміщення, де можна перечекати атаку.

скріншот

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com