Правоохоронці розповіли про основні версії загибелі Тимчука

19.06.2019, 17:12
29794

У поліції розглядають три основних версії загибелі народного депутата з фракції ″Народний фронт″, координатора групи Інформаційний спротив Дмитра Тимчука. Про це повідомляє ″Громадське″ з посиланням на прессекретаря МВС Артема Шевченка.

Читайте також: Смерть нардепа Тимчука: Рада достроково припинила засідання

″Це одне з трьох: або вбивство, або самогубство, або необережне поводження зі зброєю″, – відповів Шевченко на запитання про версії смерті депутата.

У свою чергу заступник голови фракції Народний фронт Андрій Тетерук у коментарі LB.ua заявив, що тільки слідство встановить причини загибелі депутата.

″На цей момент ніхто не може сказати, що сталося. Відомо тільки, що нашого колегу знайшли мертвим. Чи було це самогубство, чи замасковане під самогубство вбивство – встановить тільки слідство ″, – сказав він.

За словами Тетерука, слідчі і спеціальна група ″вже на місці події″.

Раніше в середу стало відомо про загибель Дмитра Тимчука. Його колега по фракції Антон Геращенко повідомив, що, за попередніми даними, Тимчук випадково застрелився при чищенні нагородної зброї у власному будинку. Про те, що сталося, повідомила дружина Тимчука.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com