Прессекретар Зеленського зізналася, що заради робити в Офісі президента порвала з бойфрендом

17.09.2019, 19:31
42445

Прессекретар президента України Юлія Мендель розповіла журналістам про набиті на тілі тату і причини розставання з хлопцем. Відповідне інтерв’ю опублікувало у вівторок, 17 вересня видання Йод. MEDIA.

Читайте також: Прессекретарка Зеленського поскандалила із журналісткою з “1+1”

За словами Мендель, з колишнім хлопцем вони зустрічалися рік, але стосунки не витримали графіка роботи в Офісі.

″Нещодавно вони розвалилися. Так сталося, бо графік прес-секретаря зовсім не вписувався в уявлення цього чоловіка про те, якими мають бути відносини. Наприклад, що ти прокидаєшся, снідаєш або йдеш на якийсь круасанчик, і маєш якісь повноцінні вихідні, що можеш приділити людині цілий день. На моїй роботі такого не може бути″, – сказала вона, додавши, що ″ставила соціальний пакет завжди вище за себе″.

Крім того, Мендель розповіла, що має кілька тату на тілі. Одне – патріотичне на спині – з елементами вишиванки і колосками, з 13 відтінками кольорів.

″Ми самі його придумали, і я знаю, що такого точно ні в кого немає. Перше моє татуювання маленьке на нозі, і його треба переробити. Зараз можу сказати, що це було в досить молоді роки″, – поділилася прессекретар президента.

Інше тату стало, переконує Мендель, зваженим рішенням.

″Це було три роки тому у важкий період у житті. Я поламала ногу. Моя колега почала малювати мені на гіпсі, і я сказала: ″Слухай, у тебе немає татуювальника?″ Тоді мені прийшла ідея, де і що я хочу зробити″, – сказала Мендель.

Також Юлія Мендель розповіла, що більше любить собак, але у неї вдома живе кішка і кіт.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com