Президент Бразилії, який заперечував небезпеку COVID-19, заразився коронавірусом

7.07.2020, 19:22
77645

Президент Бразилії Жаір Болсонару, який з початку пандемії заперечував небезпеку коронавірусу і фактично саботував в країні національний карантин, заразився коронавірусною інфекцією. Як повідомляє Associated Press, сам президент підтвердив свій діагноз журналістам.

Читайте також: Назвали інфекцію, яка небезпечніша для людства, ніж коронавірус

“В цілому, я в порядку. Я навіть хотів прогулятися тут, але медичні рекомендації цього не дозволяють”, – заявив Болсонару.

Зазначається, що президент часто з’являвся на публіці, де тиснув руки і активно спілкувався з натовпом, часом – без маски. Сам Болсонару говорив, що його спортивне минуле захистить його від коронавірусу, і він перенесе його як легкий грип.

Він також повторив свій аргумент про те, що способу запобігти інфікуванню 70% населення немає, і що карантинні заходи, які вводить в Бразилії місцева влада, можуть у підсумку принести більше шкоди, ніж користі.

Читайте також: Хворих стає все більше: у трьох областях України можуть ввести жорсткий карантин

Раніше Болсонару розповів про початок хвороби в інтерв’ю одному з телеканалів. У нього висока температура і знижений рівень кисню, втім МРТ легенів, за його словами, жодних проблем не виявило. Зараз Бразилія на другому місці в світі за кількістю виявлених випадків коронавірусу − понад 1 мільйон 600 тисяч. Померли більше 65−ти тисяч осіб.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com