Президент Нацфонду за демократію приїхав, щоб підтримати нашу країну, – Кличко про зустріч Деймоном Вілсоном

5.05.2022, 18:32
118944

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з американським експертом із зовнішньої політики, президентом Національного фонду за демократію Деймоном Вілсоном. Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі.

Читайте також: Угорщина підтримає нафтове ембарго проти РФ: Сіярто назвав умову

«Зустрівся з американським експертом із зовнішньої політики, президентом Національного фонду за демократію Деймоном Вілсоном. Він прибув в Україну, щоб підтримати нашу країну в боротьбі за свободу і незалежність. Пан Вілсон, до того як приєднатися до Фонду, допоміг перетворити Атлантичну раду на провідний глобальний аналітичний центр як виконавчий віце-президент. Також обіймав посаду спеціального помічника президента та старшого директора з європейських справ у Раді національної безпеки США. Допомагаючи зробити Європу цілісною, вільною та мирною; забезпечити свободу через розширення НАТО – для стримування та протидії російській агресії», – написав Віталій Кличко.

Під час розмови з Деймоном Вілсоном мер Києва наголосив, що війною росія чинить геноцид українців.

«Те, що чинить сьогодні Росія варварською війною, яку вона розв’язала, – це  знищення української держави та геноцид українців. І ми повинні виграти цю війну. Весь демократичний світ має перемогти режим Путіна. Інакше він продовжить свою агресію проти Європи та НАТО. Ми також повинні продовжувати розвиток України як демократичної держави, альтернативи російській диктатурі», – підкреслив Віталій Кличко.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com