Президент Узбекистану сказав своїм військовим та силовикам схуднути за 6 місяців

4.03.2019, 21:10
14831

Президент Узбекистану Шавкат Мірзіяєв розкритикував співробітників Міністерства внутрішніх справ і Міністерства оборони республіки за зайву вагу. Глава держави дав їм 3-6 місяців часу для схуднення, повідомляє узбецька служба Радіо Свобода ″Озодлік″.

Читайте також: У яких країнах не відзначають Новий рік

Зокрема, під час зустрічі з активістами Наманганской області, що відбулася 1 березня, президент особливо зупинився на темі надмірності ваги деяких співробітників силових структур.

″Нам не потрібен офіцер, співробітник органів внутрішніх справ з надмірною вагою. Як в такому стані він зможе ловити злочинців? Хай займається спортом. Це потрібно не для мене, а для їх здоров’я. Ми дамо їм час: три або шість місяців, нехай за цей час приведуть себе в порядок і скинуть зайву вагу ″, – йдеться в повідомленні.

Відомо, що про проблему надмірної ваги Мірзіяєв говорив і раніше. Під час відеоселекторної наради, присвяченої аналізу результатів реформ в медичному обслуговуванні, він повідомив, що “внаслідок малорухливого способу життя і неправильне харчування половина населення Узбекистану має зайву вагу, у 46% підвищений вміст холестерину в крові, у 31% – високий кров’яний тиск”.

Після цього виступу Мірзіяєвим з’явилися повідомлення про те, що ряд державних установ в Узбекистані вимагають від своїх співробітників терміново схуднути, а в деяких держорганізаціях співробітникам роздавали внутрішні інструкції з приводу приведення в норму ваги.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com