Президент Зеленський привітав співробітників Нацполіції з професійним святом

4.07.2020, 12:49
77338

Президент України Володимир Зеленський привітав співробітників Національної поліції з професійним святом та наголосив, що очевидні успіхи у зміцненні правоохоронних функцій поліції не затьмарюють потребу у її подальшому реформуванні.

Читайте також: Поліція почала розгін шахтарів з-під Офісу президента, є постраждалі (фото)

Відповідне привітання співробітникам та ветеранам Національної поліції України опубліковане на сайті глави держави.

“Шановні поліцейські та ветерани поліції! Щиро вітаю вас із професійним святом. Щоденною напруженою та ризикованою працею Національна поліція утверджує себе як сучасна та ефективна правоохоронна структура, діяльність якої спрямована на забезпечення публічної безпеки й порядку, охорону прав і свобод людини, зміцнення законності, захист інтересів суспільства та держави, протидію злочинності. Разом зі Збройними Силами України та іншими військовими формуваннями поліцейські мужньо протистоять збройній агресії на сході, проявляючи особисту хоробрість, звитягу та відданість Українському народові”, – йдеться у привітанні.

Глава держави, також висловив слова подяки правоохоронцям за допомогу у боротьбі з коронавірусом. “Держава і суспільство вдячні поліції за дієву допомогу у дотриманні карантинних обмежень та боротьбі з пандемією COVID-19”, – наголосив президент.

На переконання Зеленського, очевидні успіхи у зміцненні правоохоронних функцій поліції не затьмарюють потребу у її подальшому реформуванні, доведенні роботи до рівня колег із провідних країн світу, удосконаленні механізмів діяльності, формуванні поваги й довіри людини та громадянина.

“Кадри у свої ряди поліція добирає з народу, служить народові і захищає народ. У цей святковий день бажаю вам, шановні вартові правопорядку, міцного здоров’я, наполегливості й рішучості у нелегкій та небезпечній службі, родинного затишку і спокійних буднів”, – додав глава держави.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com