Президент Зеленський запустив флешмоб про Конституцію України (відео)

28.06.2019, 11:17
31003

Президент Володимир Зеленський в п’ятницю, 28 червня, привітав українців з Днем Конституції і закликав брати участь в флешмобі Моя улюблена стаття. Про це Зеленський заявив у відеозверненні, опублікованому у Facebook.

Читайте також: Разумков повідомив, коли Зеленський представить нового генпрокурора

″Дорогі українці, я вітаю вас усіх з Днем Конституції. Нещодавно на Книжковому арсеналі журналісти мене запитали: ″Як ви думаєте, яку книгу повинен прочитати кожен українець?″ Відповідь була очевидна – це Конституція України. Я хочу, щоб ми любили День Конституції не тільки тому, що це черговий вихідний і можна поїхати за місто ″на шашлички″. Давайте всі собі пообіцяємо – знати нашу Конституцію, а головне – дотримуватися і поважати″, – наголосив Зеленський.

Він запропонував флешмоб і закликав українців записувати короткі відео з розповіддю про одну зі статей Конституції та публікувати її під хештегом #мояулюбленастаття.

Президент почав флешмоб із себе, процитувавши статтю 3 Основного Закону: Людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю.

Читайте також: “Я не буду перераховувати увесь список провалених ними наших рішень”,– президент Зеленський про бездіяльність Ради

″Наші народні депутати, до речі, можуть не брати участь, ми і так прекрасно знаємо їхню улюблену статтю – це стаття 80 про недоторканність. Жартую, долучайтеся всі охочі″, – сказав Президент.

Зеленський також розповів про ініціативу створення Конституції для найменших.

″Наостанок хочу розповісти про одну хорошу нашу ініціативу – це створення книги Конституція для найменших, для наших майбутніх громадян. Думаю, це дуже класно – зробити Конституцію для дітей, яка буде їм дійсно цікава″, – зауважив він.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com